torstai 5. maaliskuuta 2015

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Totesin muutama päivä sitten nettiä selaillessani etten löytänyt tavallista kesämökki blogia! Tavallista mun makuuni. Löytyi vanhoja omakotitaloja joista rempattiin mökkiä sekä saaritolaistaloja, mutta ei ihan sitä mitä mä hain. Näin kevään korvilla iskee sisustus/remppa/muutos kärpänen. Joten päätin alottaa oman blogin pitämisen. Omaksi iloksi ja myös muiden jos niikseen tulee. Oon todella huono kirjoittamaan mutta kuvia tykkään ottaa ja toivottavasti laittaa sitäkin enemmän. :) 

Lähtötilanne siis tämä. 
Kuhmoisissa, tarkemmin Ruolahdella on pieni maalaiskylä Päijänteen rannalla. Sukuni on äiten puolelta lähes kokonaan sieltä. Ja kyseinen mökki, Kotaranta on ollut isovanhempieni omistuksessa 60-luvulta lähtien. Itse perin mökin muutama vuosi sitten. Pikkuhiljaa ollaan päivitetty mökkiä uudelle vuosituhannelle ja uudelle sukupolvelle. 
Tykkään touhuta erilaisten projektien parissa kuten saunan ja huussin uudistus! Remonttitaustaa mulla eikä avomiehellä juurikaan ole mutta yritetään silti ittekseen paikkoja päivitellä. Mukana mökillä on myös kaksi kissaa jotka uteliaana avustavat meitä.



Kuva otettu 2013 Juhannuksena

6 kommenttia:

  1. Minä pidän "perinteistä" mökkiblogia. Liittyisin lukijaksesi, jos lisäät sivupalkkiin siihen mahdollisuuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin lukija-palkin vasta! Nyt toivottavasti näkyy sivussa. Käynkin heti kurkkaamassa blogisi :)

      Poista
    2. Jes! Hyvin näkyy palkissa ja lukijoita ollaan! :) Siellä taitaa olla yhtä kova kuume möksäilemään kuin täällä? Kyllä odottavan aika on piiiiitkä! UGH! ;)

      Poista
  2. Moi, minäkin liityin lukijaksesi ja minäkin pidän mökkiblogia, tosin talvisin on vähän päivitettävää. Mutta käy kurkkaamassa jos kiinnostaa: http://ihanainenpalanenunelmaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Hyvä lähtötilanne mökkiblogille! Itsekin perinteisenä kesämökkiläisenä toivoisin enemmän blogia niistä arkisista asioista, kuten miten rempata vanhaa mökkiä tai vaikka miten toimia jos jäteveden pumpaamo hajoaa. Mitä vain, mitä perusmökkielossa tulee vastaan.

    VastaaPoista
  4. Sama juttu täällä! Kiva kun tehdään blogeja tavan mökkiasioista. Kuten venepaikoista ja mökin hoidosta. Itse ahkerana mökkiläisenä tykkään. https://www.s-marin.fi/laituripaikat

    VastaaPoista