lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ruttojuuri vol. 2Huomaako että viime kesänä revin pois kaikki lehdet ja kaivoin pari kottikärryllistä juuria pois?? 
NO EI TODELLAKAAN!!!! Hemmetin hemmetin hemmetti!! 
Todettiin ettei tällä kertaa menetetä hermoja vaan soitetaan suoraan sukulaismiehelle jolla on tässä lähistöllä oma tila ja kunnon pelit ja vehkeet.
Maanantaina soitin ja perjantaina hän kerkes sitten tulla meitä auttamaan.
Mies kaivoin tällä välin pihan poikki menevän sähköjohdon tieltä pois, samalla siihen tuli pieni lovi joten piti soittaa sähkömiehelle joka tuo varmaan ens viikolla uuden johdon ja samalla tilattiin uudet ulkovalot päämökkiin ja saunan seinään sekä saunaan sisälle uusi lamppu.

Täällä maasto on melko kivikkoista, on isoa ja pienempää. Lapiolla ja kottikärryillä jos olisimme kaksin myllänneet tuon alueen niin meillä olisi mennyt koko kolmen viikon loma siihen..
Isolla koneella työhön meni kolmisen tuntia kaiken kaikkiaan ja lomalaisten hermoja hellittiin :)
Samalla lähti yksi kanto tieltä pois. Todella näppärästi ja ketterästi noin suuri kone liikkui pienessä tilassa, ilolla katsoi vierestä kun ammattimies tekee hommia :D
Me kaivettiin ylös niin paljon ruttojuuren juuria kun vaan löydettiin ja päälle heitettiin vielä pari kauhallista soraa jonka jälkeen saatiin vielä maata/multaa yksi kuormallinen tasottaan pihaa.

Lopullinen viimeistely jäi meille. Traktorista jäi pieni painauma jo osin painuneen polun toiselle puolelle niin sitä korjailtiin vielä käsin.
Täytyy kaupasta käydä ostamassa ruohonsiemeniä että saatais vähän nurmikkoo alueelle ens kesänä. Ja sitten mä ostan jonkun hiton pommin jos vielä ruttojuuret levahtaa! :D

Aamuisen sateen jälkeen alkoi aurinko paistamaan joten päätin samaan syssyyn tehdä vielä portaiden alle uudet laatotukset ja rannasta löysin pari tarpeeksi sileää ja iso kiveä uusiksi askelmiksi.Laattoja pitää käydä vielä ainakin 8 kpl ostamassa lisää jotta puhtain jaloin pääsee autopaikalta portaille asti.
Näyttää jo kivalta vaikka ei ihan valmis vielä ole :)

Kissat nauttii myös kesästä, Nala kirmas pitkin pihaa onnessaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti