torstai 25. elokuuta 2016

Puu kaatuu!

Kolmisen viikkoa sitten urakoimme kunnon puutalkoot miehen ja mun vanhempien avulla. Iskä antoi moottorisahan laulaa ja kaadoimme kymmeniä pikkupuita mökin takaa ja rannasta. Naapurin kanssa sovimme että teemme selkeän rajan tonttien väliin jotta rajapyykit näkyy hyvin. 
Nyt mökin ympäri pääsee ilma kiertään kunnolla ja katto sekä rännit pysyvät hieman puhtaampina tulevaisuudessa. Mieletön ero entiseen! 
 

Samalla saimme poltettua kokon ja kertyneet oksat pois. Onneksi oli sateinen sää (siis välillä tuli vettä kun saavista kaataen) että ei tarvinnut kokkoa säästää ensi talveen. Tuoreet ja märät kuusenoksat kärysivät kunnolla ja näyttikin siltä että olisi koko tontti palanut :D
 


Saunan nurkalta lähti myös iso kuusi joka pimensi huomattavasti ja lisäksi oli melkoinen hyttysmagneetti. Nyt siitäkin näkee johon vähän järveä!
Rannassa olevat puut on niin isoja että ne saa metsuri kaataa ensi talvena, mutta otimme silti niistäkin muutammia alaoksia pois ja näkyvyys järvelle parani taas huomattavasti! Sääkin selkeytyi melko nätiksi kun saimme hommat tehtyä :) Suuret kiitoket jälleen mun vanhemmille jotka jaksaa auttaa meitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti