torstai 12. maaliskuuta 2015

Hyvät unet aitassa


Aitan vanhemmalle (vasen) puolelle oon jo vuosia haaveillut vierasmajaa. Mökillä on kiva olla ystävien kanssa ja silloin haluaa tarjota mukavan kokemuksen ja kunnon yöunet. Huono sänky ja makuuhuone on kamalaa! Aitta on myös ennen ollut vain varastona jonne kertyi yllätävän paljon tavaraa.
Pari kuvaa vuosilta 2011 ja 2014 ennen suursiivousta ja tavaroiden uudelleen järjestämistä




Kuvassa näkyy paljon hylättyä tavaraa. Oranssi lampun varjostin on seissy samassa paikassa niin kauan kun jaksan muistaa :D 
Valkoinen mööpeli nurkassa on vanhanaikainen pesukone eli pulsaattori (ko?)
Lisää tavaraa kerty viime vuoteen asti jollon päätettiin ottaa tila kunnon käyttöön.




Kun tilaa on mökillä "liikaa", kolmen rakennuksen verran niin tavarat kummasti vaihtaa paikkaa odottamaan tarpeellista käyttöä toiseen paikkaan. Jossa ne tosin seisoo vaan vuoden tai kaksi jos hyvä säkä käy :)

Kuvassa olevat huonekalut siirty aitan toiselle puolelle varastoon, roskat ja rikkinäiset tavarat lähti kuorman mukana kaatopaikalle. Kärpässieni tuoli tosin päätyi kuitenkin leikkimökkiin vielä, on niiiiiin söpö!!

Aitta tyhjättiin ja siivottiin kunnolla. Vuosien saatossa oli muutama hämähäkki ja yöperhonen ja muut ötökät ottaneet vierasmajan käyttöönsä ja ne piti häätää pois! Vanhat verhot ja rikkinäiset matot hävitettiin. Päämökistä kannettiin vanha levitettävä vuodesohva uudeksi sängyksi ja kotona käyttämätön päiväpaitto toi kivasti raikkautta. 
Ikkunaan äite lyhensi uusvanhat verhot jotka löyty mummulasta. Nyt näkee ikkunasta jopa ulos mutta ulkoo ei niinkään sisälle :) 

Aittaan ei tule sähköä mutta jatkoroikalla saunalta saatiin juhannukseksi vieraille lämpöä, valoa ja mahdollisuuden ladata kännykän akkuja :D





Parempaa kuvaa en uudistuneesta vierasmajasta löytänyt mutta osviittaa antaa kumminkin. Nala tutkii uutta huonetta. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti