keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Ilmatieteenlaitos oli onneksi väärässä

Tälle päivää oli luvattu kunnon sadetta ja ihan koko päiväksi, eilen kun katselin säätiedotetta. Onneksi oli väärässä. 
Herättiin klo 10.30 kaikessa rauhassa ja huomattiin että ulkona paistaakin aurinko!


Päätin heti että leikkaan nurmikon koska tuo viidakko näyttää niin kamalalta. 4h aikana, kahvitauon kanssa leikkasin kaikki nurmialueet tontilta ja tein yhden polun umpimettään :D Juuri kun sain homman tehtyä niin jyrähti kunnon ukkonen. Harmillista että se jäi yhteen jyrähdykseen ja kunnon kaatosade kuuroon. Tunnin verran vettä tuli kun saavista kaataen. Siinä välissä tehtiin ruokaa. A paisto haukea ja minä tein riisit ja kastikkeen. Salaattia oli vielä jäänyt edellisestä kerrasta. Hyvät mökkipöperöt täällä saadaan aikaiseksi vaikka tuo meidän keittiö on aivan onneton. Sen voisin ilmottaa johki huvila&huussi ohjelmaan :D


Kuuron jälkeen ilma selkeni taas. Pilvet kaikkos kokonaan ja vain sinistä taivasta näkyi. Potkin kissat ulos kun olivat maanneet pyllyt homeessa parvella jo monta tuntia. Kävin kitkemässä yhden ison kiven päältä heinät jotta maksaruohot näkyis paremmin. Ja samalla lämmittelin auringossa itte ja nautiskelin maisemista.

Nuppu päätti että järvestä saa raikkainta vettä ja uskalsi ottaa hörpyn.


Nala maistelee heinävalikoimaa.


Nuppu katselee kaihoisasti ulapalle.


Ja Nala seuraa vierestä kun kitken rikkaruohoja.
Sitte Nala kuuli jotain rapinaa ja päätti mennä tutkimaan. Mitäköhän kaikkea saunan alta löytyis..Tän mä lättäsin vaan tähän kiven päälle sillon kun kävin istuttamassa sammalleimun. Pari kertaa oon kastellut sitä ja aika hyvältä vielä näyttää. Se on vaan sammaleen päällä, juurtuukohan se siihen siten kiinni. Toistaiseksi elossa vielä! Nyt lisään saunaan pari puuta ja kohta löylyttelemään :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti