sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Mökkikausi avattu, työt kutsui!

Hyvää tätä vuotta kaikille.
Kotarantakin alkaa heräillä talviunilta ja aloitella uutta mökkikautta!

Tänä viikonloppuna olimme puutalkoissa mökillä, tällä kertaa olikin melko kevyt keikka kun metsurilta jäi yksi iso koivu kaatamatta ja naapuri oli jo käynytkin oman puunsa keräilemässä lumikelkan avulla joten meille jäi ainoastaan kahden pienemmän koivun siivoaminen ja risujen polttaminen.
Keli oli melko rapsakka, aamulla mittari näytti -22 astetta mutta mökillä auringon paistaessa lämpötila nousi hieman ja oli enää vain -17astetta. Kummitätini oli onneksi käynyt laittamassa mökkiin patterit päälle muutamaa päivää aiemmin jotta voimme ruokatauon pitää plussan puolella.




Upeita kuvia sai pelkällä kännykän kameralla, ilma oli niin kirkas ja kaunis.





Saimme myös hyödynnettyä jäisiä koivunpöllejä ja teimme isän kanssa moottorisahalla 60 kappaletta puukiekkoja kesää varten. Vähän jännitti pitää käsin kiinni pöllistä kun isä veti moottorisahalla ihan läheltä, meillä ei ollut sahapukkia mökillä joten piti improvisoida. Molemmat kädet kuitenkin ovat edelleen tallella. Toivottavasti kuivuvat nätisti :)







Nähtiin myös kolme peuraa ylittämässä jäätä, hetken ne rannalla katseli että uskaltaako lähteä ja sitten pinkoivat vastarannalle melkoista vauhtia. Onneksi siskon koira ei niitä huomannut, muuten oltais juostu perässä melko pitkä matka!


 Komeat oli kelit, hyvä päivä tehdä töitä. Iso kiitos taas kuuluu reippaille talkoolaisille. Perhe on pahin orjuuttaja :D Seuraavaksi onkin vuorossa siskon mökillä puutalkoot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti