tiistai 11. syyskuuta 2018

*tähänpitäisotsikkokeksiä*

Moikka!

Voisin aloittaa samalla lauseella kuin edellisenkin postauksen. Kuukausi hujahti ohi mennessään, nyt on jo syyskuu! (ja melkein puoliväli jo)

Mökkeily on jäänyt vähälle töiden häiritessä vapaa-aikaa. Elokuussa oli vain yksi vapaa viikonloppu, silloin oli tarkoitus mennä mökille mutta juhlimme sittenkin äiten 60v. päivää käymällä syömässä Ravinteli Berthassa. Ruoka oli oikein hyvää ja palvelu loistavaa! Suosittelen suuresti kokeilemaan maistelu menuuta.

Blogin päivityskin on jäänyt vähemmälle vaikka puhelimen galleriasta materiaalia löytyisikin useampaan postaukseen. En ole vain saanut aikaiseksi vaikka sohvalla tuleekin usein istuttua läppärin kanssa. 
Viimeisimpänä tekosyynä on se että sain mieheltäni huomenlahjaksi uuden läppärin ja aikaa on mennyt vanhojen kuvien läpi käymiseen. Minulla on Iomegan ulkoisella kovalevylle kymmeniä tuhansia kuvia alkaen vuodelta 2005. Nyt olen siivoillut kansio kerrallaan sisältöä. Meinasin että uudella koneella olisi helpompi ja nopeampi kopioida ja siirtää kuvia myös pilvitallentimelle ettei käy huonosti. Kuvat on tällä hetkellä vain ja ainoastaan ulkoisella kovalevyllä jonka olen muistaakseni ostanut vuonna 2009. Jos se menisikin rikki niin kaikki muistot hukkuisivat.
Työsarkaa siinä on siis melkoisen paljon. Digiaikana kun on niin kiva ja helppo räpsiä kuvia ja siirtää ne sitten vain koneelle säännöllisin väliajoin. Äkkiäkös siitä muutama tuhat kuvaa kertyy!

Mökiltäkin on löytynyt muutaman vuoden takaisin vanhoja kuvia. Kun niitä vertaa tähän päivään niin ero on melkoinen. 2011 ei mökin terassilta näkynyt järveä lainkaan. 2013 alkukesällä ei myöskään saunan nurkalta näkynyt järveä vaikka matkaa on vain parisenkymmentä metriä.
Ahkerasti olemme mieheni ja muun apuväen kanssa riehuneet moottorisahojen kanssa vuosia!Kirjoittelin yövuorossa parinkin postauksen luonnokset. Totesin sitten kun avasin koneen että eihän ne näy täällä vaikka bloggerin mobiilisovelluksessa ne näkyy.. Eli kaikki tarvitsee näpytellä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti