keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Aurinkoa tuvassa

Hei, 

flunssa alkaa viedä voiton olotilasta. Pää aivan tukossa ja henki ei kulje. Selvisin yövuorosta doupingin turvin. Nyt voi sairastaa muutaman päivän kotosalla.


Käydessäni helmikuun lopulla mökillä, otin myös sisätiloissa kuvia. Kevät auringon valo näytti niin kauniilta. Sisätilat oli hyvässä kunnossa. Siivousta vaille vain. Saunan tuvassa ei ole lämpöä joten sieltä löytyi muutama raato.En pääse yli enkä ympäri siitä, että kuinka upealta näyttää tuo tumman hirren ja valkoisen maalin kontrasti. Hirret on joskus käsitelty jollain aineella mutta en tiedä millä. 
Huomasin tämän kerran, kun kostealla liinalla pyyhin hirrestä maaliroiskeita ja liinaan lähti ruskean/punertavaa väriä. Jatkossa täytyy varovaisesti vain pyyhkiä hämähäkinseitit pois nurkista. Pienessä tuvassa yksityiskohdatkin on pieniä. Muutama eläinaiheinen taulu, unisieppari, maitotonkka ja kolme pannua/kattilaa vaatekaapin hyllyllä. Tuoli johon voi vaatteet laittaa sekä yöpöytä lampulla. Ystävät jotka ovat vierailleet mökissä ovat olleet erittäin tyytyväisiä majapaikkaan. Itsekin olen, ja odotan taas kesää kun voi kutsua ystäviä mökille viettämään saunailtoja. Vihta on jo odottamassa!-Sanna

2 kommenttia:

 1. Hei,
  Odottelen laituriprojektin jatkumista ja mitä on tulossa koivukiekoista"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys! Minäkin odottelen laituriprojektin etenemistä.. Edelleen näyttää kivikasalta, tosin jo hieman paremmin kasassa pysyvältä kun mieheni on latonut kiviä huomattavasti kestävämmin kuin ne olivat. Käsipelillä työtä toteutetaan joten hieman hidasta ja raskasta se on :D

   Koivukiekoista tuli pöytäkoristeet häihimme, ne onnistuivat hyvin. Täytyy niistä kirjoittaa myös joskus. Kiva kun käyt lukemassa! :)

   Poista