perjantai 2. kesäkuuta 2017

20. toukokuuta

Muutama viikko sitten käytiin katsomassa kuinka kevät on mökillä lähtenyt käyntiin. Puissa oli pienet hiirenkorvat vasta ja muutama valkovuokko oli puhjennut kukkaan. 
Lopetin lauantaiaamuna valvomisen ja nukuin pari tuntia ennen kun lähdettiin mökille. Tarkoitus oli hakea halkomakone paikalle helpottamaan puusavottaa mutta ei saatukaan autoa just siinä hetkessä lainaan. Ajateltiin että mennään nyt kuitenkin yhdeksi yöksi kun oli vielä niin lämmin ja kaunis sää. Illallakin vielä tarkeni t-paidalla kulkea.



Sunnuntaina oli mukava herätä myöhään, syödä aamiaista ja lukea kirjaa ennen kuin alettiin kirveen kanssa heilumaan. Käsipelin halottiin sitten muutaman pinon verran että alkuun pääsi, ensi viikonloppuna saadaan halkomakone mökille ja voidaan jatkaa paremmin.




Kissat nauttivat lämmöstä ja vapaudesta jälleen kerran, hiiriä tosin ei vielä saatu kiinni vaikka vikinää jostain puskasta kuului. Jonkun linnun muna oli päässyt pesästä putoamaan, sen verran kirkas tuo turkoosi että pisti helposti silmään saunan nurkalla. Kelleköhän tuo kuuluu?






Ensi lauantaina kun jälleen mennän yhdeksi yöksi mökille niin varmasti on jo melkein kesä, vaikka viileitä ilmoja on luvattu niin puut ainakin jo vihertää enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti