lauantai 27. helmikuuta 2021

Tervetuloa uusin mökkeilijä

 Hei!

Tämän vuoden puolella ei olla vielä päästy käymään mökillä kun raskauden loppumetreille ei uskaltanut lähteä ajelemaan kovinkaan pitkälle. Pomppuinen automatka sai aikaiseksi yleensä supistuksia, joten vaikka mieli teki käydä mökillä, en viitsinyt riskeerata että synnytys olisi käynnistynyt Kuhmoisten pienillä mökkiteillä vaikkakin TAYSiin olisi ajanut reilussa tunnissa.

Helmikuun 10. päivä meille syntyi tyttö, kovin pieni, nelikiloinen ja yli puoli metriä pitkä pötkylä ei ollut, mutta synnytys sujui ihan hyvin vaikka pitkä olikin. Muutaman päivän vietimme potilashotellissa kunnes pääsimme kotiin.

Kovimmat helmikuun pakkaspäivät taisimme hotellissa ollessamme viettää. Nyt on kelit jo hieman lauhtunut ja neidillä ikää 2,5vk joten voimme alkaa harjoitella vaunulenkkejä. Kyllähän mökilläkin pitää osata jo vaunuissa viettää aikaa pihamaalla! 

Kissatkin alkaa pikkuhiljaa tutustumaan uuteen tulokkaaseen, vaikka se ei Nalalle (kuvassa) aluksi helppoa ollutkaan. Voi kuinka odotamme jo kevättä ja ensimmäistä mökkireissua perheenä!




                                                        - Sanna -

2 kommenttia: