torstai 30. huhtikuuta 2015

Takan viimeistely

Heippa!
Vuorotyöläisen mukavana arkena ei tarvitse miettiä mihin juhliin menisi vappuaattona koska joutuu töihin kuitenkin seuraavana päivänä. Kävin sitten pikaisesti mökillä viimeistelemässä takkaa ja kaivamassa ojan esiin lehtien alta. Lähdin puolen päivän korvilla, K-Raudasta hain mukaani kuumuutta hyvin kestävän mustan spraymaalin. 
Kyseinen maali on tarkoitettu savupiippuihin, pakoputkiin ja uuniluukkuihin, kestää kuumuutta jopa 400c asteeseen mikä riittää mainiosti takkaan. 
Tampereelta kun lähdin niin täällä oli kylmää ja harmaata. Mitä lähemmäs mökkiä pääsin, sen kauniimmaksi ja lämpöisemmäksi keli muuttui! :)

Mökillä aloitin ottamalla tietenkin ennen-kuvan takan luukuista jonka jälkeen suojasin taustan kunnolla.
Luukut on vuosien varrella menettänyt väriään, niitä ei muistaakseni aikaisemmin ole maalattu joten alkuperäiskunnossa olivat.

Valmiiseen lopputulokseen pääsin kolmella kerroksella maalia! Spraymaalin käyttö oli tosi kätevää ja nopeeta. Tarvitsi vaan suojata kunnolla ja odottaa 15min maalikerrosten kuivumista. Maalina käytin tätä, suosittelen!Lopuksi vielä keväinen maisema kuva mökiltä :) Hyvää vappua kaikille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti