sunnuntai 13. elokuuta 2017

Minivieraita möksällä

Moikka!
Lomaa takana kaksi viikkoa ja vielä viikko edessä. Tulimme jo takaisin kaupunkiin koska A:n loma loppuu ja töihin pitää palata. Itse lomailen ja menen varmaan vielä ensi viikolla käymään mökillä ainakin.

Viime viikonloppuna meille tuli vieraita pariksi yöksi mökille. 5-vuotias kummityttöni ja hänen isoveljensä. Perjantai-iltana tulivat koko perhe, saunottiin, lapset ui ja syötiin iltapalaa. 
Lauantaipäivä oltiin muksujen kanssa keskenään mökillä ja hienosti viihdyttiin. Metsästettin ahkeraan kissoja, rakennettiin puusta vene/vesiskootteri, askarreltiin muurikalle teline, pelattiin fudaa ja uitiin monta kertaa. Illalla paistettiin lettuja, herkuteltiin ja käytiin saunassa. Lasten äitikin kerkesi tulla vielä herkuttelemaan ja viettämään iltaa meidän kanssa.
Kissoista Nala oli rohkeampi ja Nuppu arempi. Kun tarpeeksi monta kertaa lapsille sanottiin että ei juosten ja kiljuen kissoja päin niin uskalsivat katit tulla itsekseenkin lasten luo. Kissat tosin ei innostuneet pelamaan fudaa meijän kanssa eikä halunneet tulla uimaan. :D
Sunnuntaina käytiin vielä veneilemässä ja uimassa ja pikasaunassa ennen kuin vieraat palasivat kaupunkiin. 
Erittäin mukava viikonloppu oli ja luvattiin että uudestaankin saa kylään tulla :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti