maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kotarannan sisätilat

Moikka!

Viettelen tässä vapaapäivää ja aikani kuluksi selailin blogiani. Huomasin etten olekaan juuri esitellyt meidän päämökkiä sisältä. 2015 olen kyllä blogitekstin mökistä kirjoittanut mutta sen jälkeen on sisustustakin uudistettu. 
Mökki on vuodelta -85 ja neliöitä taisi olla noin 45, aika kompaktin kokoinenhan se on.  Pohjaratkaisu ei ihan tätä päivää ole eikä keittiökään. Toiveissa olisi pommin räjäytys ja koko homman uudelleen suunnittelu, huvila&huussi tyyliin :D 
Keittiö on askeettinen, pieni, toimimaton. Säilytystilaa ei ole, laskutilaa ei ole ja minihella ei toimi kunnolla. Uunia ja kahta levyä ei voi samaan aikaan käyttää joten ruuan valmistus järjestys pitää aina miettiä etukäteen. 
Puuhellaa emme ole kertaakaan käyttäneet, nuohoojan mukaan hormi on hyvä mutta jos käytämme tätä niin laskutila häviää kokonaan ja kissat voivat polttaa tassut. Hyppivät tästä tuon muurin yli toiselle puolelle.Tilannetta helpottaa onneksi mies joka on hyvä kokki ja terassilla sijaitseva grilli jossa loihditaan herkkuja!


Olohuoneen puoli onkin isompi. Sinne mahtuu ruokapöytä ja meille levitettävä vuodesohva, joka on aina levitettynä kun olemme mökillä. 
Alakerta on oikeastaan yhtä yhtenäistä tilaa jonka keskellä on iso takka. Takan toisella puolella on keittiösyvennys ja toisella puolella "makuusoppi" joka on aivan liian pieni sängylle.

 


 

Pikkuhuoneesta ei näemmä koneella ollutkaan kuvaa ja en jaksa nyt kaivaa ulkoista kovalevyä kaapista esiin ja etsiä sopivia kuvia. Yläkerrassa on matala parvi, silta ja pienempi parvi toisella puolella. Kissat viihtyy yläkerrassa koska siellä on niin lämmin. Liian lämmin meille nukkua jos takkaa on poltettu.
 Näkymät on kyllä hienot yläkerrasta. Yläkerrassa on kyllä kiinteä pieni sänky (105cm levee) joka varmaan puretaan ja ostetaan sinne uusi runkopatja sänky lyhyillä jaloilla yhdeksi vierasvuoteeksi. Keskellä siltaa on kissoille viltit missä tykkäävät nukkua. Sillalta näkee hyvin alas ja voi tarkkailla ihmisiä tarpeen tullen. Pienempi parvi on niin pieni että siellä on koristeena vain rukki. Joskus haavailin tekeväni siitä lukunurkkauksen j vein sinne säkkituolinkin. Vähälle käytölle jäi niin myin säkkituolin sitten pois.
Järkevämmäksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi olisi kiva mökki joskus saada.. Mutta luultavasti menee vuosia ennenkuin näin käy, kärsivällisyyttä tarvitaan vain :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti