maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappuja mökiltä!

Hyvää Vappua kaikille!

Me kävimme päiväseltään ajelulla mökillä, laitoimme lämmöt päälle jotta helatorstai viikonloppuna on mukava mennä siivoilemaan mökki kesäkuntoon. Vappuaaton keli oli nätti, aurinkokin pilkahteli pilvien takaa.


Lumet oli sulaneet mutta lahti oli vielä paikoin jäässä. Rannasta oli sulaa että uimaan olisi päässyt mutta tällä kertaa mies ilmoitti että ilman saunaa ei viitsi mennä :D
Päijänteen pinta oli melko alhaalla, rantakiville olisi päässyt hyppimään. Ensi kerralla viedään kissat taas tutustumaan kivikkoon, viime keväänä oli hauskaa kun toiset hyppivät kiviltä toisille. Ainakin meillä oli.
Helatorstain ympärillä meillä on pitkä viikonloppuvapaa jolloin olisi tarkoitus siivouksen lisäksi pitää ne halkomatalkoot. Liiteri on niin tyhjä että läpi ihan näkee!
Pitkästä aikaa kaivoin oikean kameran esille ja kyllähän kuvat on erilaisia verraten kännykän kameraan. Käytän Canonin eos 600D, 18-135mm putkella tällä kertaa. Leikkiminen hyvällä kameralla on kivaa! :) En kylläkään väitä olevani mikään hyvä kuvaaja mutta mielestäni suht ok.

Kovasti koitin katsella mutta en huomannut että asentamissamme linnunpöntöissä olisi vielä asukkaita.Ennen kotiin paluuta nautimme asiaan kuuluvasti vappusimat ja munkit ja ihailimme maisemia. Hyvää Vappua vielä!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti