lauantai 16. kesäkuuta 2018

Muutama työvuoro vielä

Öitä.
Kuten otsikosta käy ilmi niin tämän yövuoron jälkeen olisi 3 päivävuoroa ennen juhannusvapaita. Sitten sää nauttia mökkeilystä 5 päivää putkeen. Sitä odotellessa on hyvä aina fiilistellä kuvia.

Ostin viikko sitten uuden puhelimen, Samsung S9 ja nyt opettelen sen käyttöä. Latasin myös juuri bloggerin oman sovelluksen jonka kautta nyt kirjottelen.
Hieman kankealta vaikuttaa ainakin alkuun, kuvien lisääminen näyttää kanssa melko haasteelliselta. Ainakin saada ne tekstin sekaan sujuvasti. Tää on harjoittelu postaus joten anteeksi jos näyttää sekavalta 😁

Mutta kuten sanoin niin minolomaa odotellessa. Mökillä aiomme vähän ehkä tehdä taas töitä mutta pääpaino on nyt levolla. Ostin pari viikkoa sitten uuden, toisenlaisen riippukeinun Granit-liikkeestä Ratinan kauppakeskuksesta. Se on pellavaa ja päissä on puut joten riippukeinu ei mene suppuun kun siihen menee lekottelemaan. Jos säät sallii niin makaan siinä koko päivän! Vähän jo katselin juhannuksen säätiedotuksia ja kovin tutuilta ne näyttää vesipisaroineen. Mutta sormet ja varpaat ristiin että tämä sopivan lämmin keli jatkuisi vielä viikon 😊


Jaa.. asettelin kuvat tekstin väliin ja tallensin. Esikatselussa näytti järkevältä mutta kun julkaisin ja menin katsomaan miltä näyttää niin ohjelma oli heittänyt kaikki kuvat loppuun vain..
Lisää harjoittelua siis tai ehkä palaan läppäriin.. lisäksi tää keskittää tekstin hölmösti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti